VÄLKOMMEN TILL HANDSJÖN - HANDLAKE VILLAGE

PIMPELTÄVLING FÖR BARN OCH UNGDOM

Detta är en pimpeltävling för barn och ungdom upp till femton år som arrangeras av Handsjöns fvof. Tävlingen hålls alltid på långfredagen i viken vid Rävnäset och har körts sedan år 2000. Alla får priser! 

 

BARNPIMPELTÄVLING 2021

2021 tänkte vi ha våran populära tävling för barn upptill 15 år som alltid på Långfredagen mellan kl. 13:00-14:30 i viken vid Näset i Handsjön.

 

P.g.a av omständigheterna som vi nu har levt med i över ett år så kommer det inte att bli någon försäljning eller lotteri. Vi vill verkligen göra detta för alla barn så de kan få känna att det händer något positivt på påsklovet!

 

Men kom nu ihåg att även om vi är ute så är det minst en isborrslängd som gäller mellan hålen och sällskapen. Och det är ju en självklarhet i dessa tider att INGEN kommer om man känner sig sjuk och uppvisar sympton.

 

Handsjöns fvof har beslutat att det kommer att bli ett prisbord som vanligt och alla som deltar får pris, men vi vill verkligen redan nu påtala vikten av att inte trängas vid bordet utan det är en och en som gäller när man går fram och tar sitt pris!

 

Om det finns någon privatperson eller företag som vill skänka ett bidrag till föreningen eller något till prisbordet så det hela blir en positiv upplevelse för alla barn så tar vi tacksamt emot det.

Hör gärna av er till Ina antingen på 0732-147210 eller skicka ett meddelande, det går även bra att swisha till HFVoF på 123 593 2819 .

 

Nu får vi hoppas på finväder till påsk så vi kan vara ute och njuta för kom ihåg att vara ute och fiska är en bra aktivitet i pandemitider.

 

 

Deltagarlista 2019

 

BARNPIMPELTÄVLING 2019

På långfredagen arrangerade Handsjöns FVoF ännu en lyckad pimpeltävling för barn upptill 15 år. 49 barn deltog och alla fick ett pris oavsett om man fick någon fisk eller inte. Melissa Häreby från Rätan vann med 1960gr, grattis!

Både barn och vuxna njöt i det härliga vädret, vi sålde mycket kaffe, läsk, varmkorv och lotter. Den fina kniven vann Anita Mackegård. 

Stort tack till våra sponsorer:
Sjöbergs Plåtslageri & Plåtbutik
Nils Holmberg
tjuvjakt.se/macken i Rätan
Monika Ingemarsson
Yngve Assarsson
Evy Sundemyr 

 

Deltagarlista 2014

Resultatlista 2013 

Resultatlista 2012 

Resultatlista 2010

Resultatlista 2009

Resultatlista 2008

 

PIMPELTÄVLING 29 MARS 2013

Foto: Kurt-Ove Eriksson

52 fiskare samlades för en trevlig dag på isen.

Benjamin.

Lova.

Mattis.

2